vrijdag 30 augustus 2013

Een wereldkeuken, langs de A15

Na een eerste week van 'weer aan de bak moeten', hebben we samen met Eline, Anja en de kinderen, de zomervakantie dan echt afgesloten. En dat kun je niet beter doen dan met elkaar een hapje te gaan eten en terwijl bij te kletsen over de vakantie.

Sinds een tijdje is ter hoogte van Gorinchem, vlakbij de evenementenhal (voormalig Compaq-distributiecentrum) een nieuw restaurant geopend. In het A15 Wereldrestaurant worden gerechten uit diverse wereldkeukens geserveerd. Er is voor ieder wat wils te vinden op de diverse buffetten. Vanaf de voorgerechten en soepen tot de desserts kan iedereen zelf een keuze maken: soep, sushi, wokken, grillen, bakplaat, ijs en diverse toetjes.Het concept van A15 Wereldrestaurant wijkt iets af van wat je gewend bent. Direct bij binnenkomst wordt een keuze voor de verblijfsduur gemaakt (vanaf 2 uur) en afgerekend. In die tijd heb je de mogelijkheid om onbeperkt te eten en drinken van de buffetten. Alle gerechten, alle non-alcoholische dranken (frisdrank, sappen, smoothies, water, koffie en thee) zijn onbeperkt inbegrepen.Voor alcoholische dranken is een aparte stempelkaart verkrijgbaar van 5 of 10 drankjes. Die kaart hoef je niet op te maken maar dat kan ook een volgende keer, voordat je een nieuwe koopt

Meestal hebben dit soort restaurants, omdat het zo groot is, veel weg van een "vreetschuur". Maar bij dit restaurant hebben we die indruk geen moment gehad. Het is wel groot, maar dat komt omdat alles heel ruim is opgezet rondom de buffetten. Zo loop je elkaar in elk gevak niet in de weg. En de tafeltjes staan in drie eilanden gegroepeerd. Daarnaast is de aankleding van het restaurant erg sfeervol.
Het eten was ronduit goed te noemen. De soep, de sushi, de grill, bakplaat en het wokken was allemaal van zeer goede kwaliteit. We hebben er heerlijk gegeten en met elkaar gelachen. Kortom, een leuke geslaagde avond!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten