dinsdag 4 september 2012

Druk weekend

Dat was me het weekend wel: leuk, gezellig, maar veel.
Het begon vrijdagmiddag al met onze medewerkking met de muziekgroep aan een trouwdienst in De Ark.
Afgelopen zaterdag stond de seizoensopening op het programma, ook weer in De Ark. De festiviteiten begonnen om 14.00 uur, met een fietstocht. En daarna om 17.00 uur een BBQ in de binnentuin.
Ruim 100 mensen hadden zich opgegeven. Het was dan ook een drukke boel. Er was kipsate gemaakt en er waren hamburgers, knakworsten en vegetarische spiezen. Alles vond gretig aftrek. Ik was de secondant van Simon, de fietsenmaker, die de hamburgers deed. En continue concureren met Jan Willem die de kipsate voor z'n rekening nam. Snedige opmerkingen vlogen over en weer, maar alles met een knipoog natuurlijk.
Het was ontzettend gezellig. Vooral omdat je mensen die je eigenlijk nooit spreekt maar wel van gezicht kent nu eens persoonlijk leert kennen. En vaak kom je er dan achter dat je een bepaalde indruk van iemand had die niet helemaal blijkt te kloppen.
Rond 20.00 uur was het zo'n beetje afgelopen en hebben we gezamenlijk de boel weer opgeruimd.

Zondagochtend hebben we met de muziekgroep een bijdrage geleverd aan de startdienst, die heel goed bezocht werd.
En 's middags waren we in Gorinchem, bij Dick en Nicole voor de verjaardag van Thijs.
Zondagavond hadden we lekker voor onszelf. Dat is toch ook wel prettig hoor, als je de volgende dag weer aan de slag moet.
Volgend weekend, daar wil ik nog even niet aan denken: de eerste achterwachtdienst na de zomervakantie. En dan zijn we dus echt weer helemaal terug!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten