zondag 30 juni 2013

Ma, gefeliciteerd met je verjaardag!

Ma wordt vandaag 72 jaar. Wat een mooie leeftijd! Vanmorgen uit de kerk gaan we op verjaardagsvisite. M'n zus en zwager met de meiden komen ook.

Dus uit de kerk gingen we naar pa en ma. Ma heeft er dit jaat voor gekozen om het gewoon lekker thuis, met de kinderen te vieren. Groot gelijk, want je moet doen wat je zelf wilt.
Toen we aankwamen was de lucht nog een beetje dreigend, maar binnen een half uur trok de lucht open en konden we heerlijk buiten zitten. Peter en Liel waren er ook al met de meiden. Dus Janneke en Rosalie konden heerlijk buiten spelen met het poppenhuis, de wigwam en de schommel. Wat een lekker stel grieten is het toch.
We dronken koffie en later een drankje. En tussen de middag had ma een lekkere pan groentesoep gemaakt. Heerlijk, met stukjes maggiplant erin. Dat geeft een lekkere smaak aan de soep!
Na de soep moesten we helaas weg, want om 15.00 uur moesten we weer in De Ark zijn. We hadden nl. vanaf 16.00 uur de seizoensafsluiting voor de zomervakantie. En met de muziekgroep hadden we een hele dienst voorbereid.
Ma is vandaag 72 jaar geworden en daar mogen we met z'n allen heel dankbaar voor zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten