zondag 30 december 2012

Zesde Kerstdag

De 6e Kerstdag begon vroeg! Om half 7 ging de wekker al af, om 7 uur uit bed! We moesten nl. om kwart voor negen in De Ark zijn, omdat de spullen van de muziekgroep voor negen uur klaargezet moesten worden. Dan konden we om 9 uur met Cor "The man comes around" repeteren. Vanmorgen hadden we nl. weer eens een twitterdienst in De Ark. Daarin ging het over de apocalyptische ruiters uit Openbaring. Johnny Cash, een country-legende, heeft bovenstaand nummer geschreven en handelt over dit Bijbelgedeelte. Piet had John en mij gevraagd dit nummer te begeleiden en Cor zou het zingen.

Het werd een aparte dienst, met veel muziek, uitgekozen door de jeugd. Muziek waar menig kerklid met de oren van zat te klapperen. Ikzelf hou wel van een stevige portie gitaarmuziek, maar het was af en toe wel wat aan de heftige kant. Luister zelf maar:

- Casting Crowns, "What this world needs"
- John Lennon, "Imagine"
- Kutless, "If it ends today"

Vooral de laatste band, Kutless, ik had er nog nooit van gehoord, maakte grote indruk op me. En ik wist al helemaal niet dat er bands zijn die op deze manier muziek met zwaar religieuze teksten maken.

Uit de kerk zijn we nog heel even thuis geweest, want we gingen vanmiddag naar Maasdam. Daar wonen Anja en Jeroen met hun kinderen Mandy en Niels.
We zijn eerst bij hen thuis geweest om bij te praten en wat te drinken. Rond etenstijd zijn we naar Chinees Restaurant "De Chinese Muur" in Puttershoek gegaan. Vanavond hadden ze een buffet en het leek ons wel net zo makkelijk en lekker om daar wat te eten.
We hebben er lekker en gezellig gegeten. Rond een uur of 8 hebben we afgerekend en zijn we weer naar huis gegaan.

Onze "driedaagse veldtocht" is hiermee ten einde gekomen. Het was allemaal leuk en gezellig, maar wel een beetje veel van het goede: 3 avonden uit eten. Je zou er potje-los van raken! Maar goed, het was leuk, maar voorlopig hoeven wij even niet meer uit eten te gaan, het is mooi geweest zo.
Morgen is het oudejaarsdag. We hebben alles al in huis, boodschappen hoeven we niet meer te doen. Dus we gaan maar eens beginnen met uitslapen dacht ik zo. Morgen wordt een lange dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten