donderdag 18 oktober 2012

Christopher Olson is een totale ...

Kijk, hier wordt ik dus pislink om. Welke hersenloze amoebe verzint zoiets? Hoe haal je het gloeiende-gloeiende-gloeiende in je harses om zebravinken dronken te voeren? Voor wetenschapelijk onderzoek? Met welk doel dan? Om te constateren dat ze dan minder mooi zingen? Zijn jullie wel helemaal lekker? Die beestjes hebben voor de rest van hun leven blijvende schade opgelopen. Door jullie achterlijke onderzoek! Ze hadden 0,8 promille in hun bloed!

Laten we eerlijk zijn: Dit is toch een onderzoek van niks? Dat alcohol op jonge leeftijd hersenschade kan veroorzaken is toch niks nieuws? Daar hoef je toch geen onnodig dierenleed voor te veroorzaken?
Het onderzoek werd uitgevoerd door Christopher Olson. Kennelijk een gevierd "Wetenschapper" volgens de Oregon Health & Science University. Hahaha! Daar veeg ik m'n kont mee af, met zulke figuren.
Als je dit soort wetenshappelijke lulkoek verkoopt, dan heb je volgens mij zelf last van een behoorlijke hersenbeschadiging. En bovendien: Zit de wereld te wachten op dit soort zelfbenoemde fop-wetenschappers? Oh ja, dit is zijn mail-adres: olsonch@ohsu.edu . Voor het geval u hem zelf uw ongezouten mening wilt mededelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten