zaterdag 27 oktober 2012

Uit eten, bij de Griek!

Vanavond was het weer tijd voor ons avondje naar de Griek, met Marc en Erna.
Marc en Erna hebben we leren kennen tijdens onze eerste jaren op Lesvos

Het was een tijd geleden dat we elkaar gezien en gesproken hadden. Het laatste weekend van afgelopen april, om precies te zijn. Daarna is Erna ziek geworden, hartritmestoornissen en hoge bloeddruk, waardoor we elkaar een tijd niet zagen.
Op doktersadvies hebben ze de zomervakantie moeten annuleren. En zodoende hebben we elkaar ook tijdens de vakantie niet gezien.
Maar het gaat nu gelukkig weer goed met haar. Ze zag er goed uit en voelde zich ook zo.
We beginnen altijd bij ons thuis. Koffie met een gebakje, daarna een borrel en rond etenstijd naar de Griek.

Vanavond gingen we voor de 2e keer naar Grieks Restaurant Mythos, in Zwijdrecht. Een leuk, sfeervol restaurant, vlakbij de rivier. Het is er altijd gezellig druk en goed eten. Zo ook vanavond en dat voor een vriendelijke prijs: € 65,= per stel. En dat is in deze tijd bij een Griek  een normale prijs. Ter vergelijking: de laatste keer dat we in Dordrecht bij Olympiada aten, was het bijna
€ 80,= per stel! Olympiada is verder een goed restaurant, maar veel te duur.

Zoals gezegd: we hebben heerlijk gegegeten:
Erna nam stifado, Kirstie de lamskoteletjes met gyros, Marc een combinatie-schotel met souflaki, gyros, souzouki en kipfilet. En ikzelf nam ook stifado. Wat hebben we lekker gegeten. De bediening was perfect, het eten lekker en de prijs goed. Wat wil je nog meer.

Rond 21.00 uur rekenden we af en gingen we weer naar huis. We hebben afscheid van elkaar genomen en hopen elkaar voor het einde van het jaar nog een keer te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten