woensdag 24 oktober 2012

Surpriseparty bij Wok of the King

Vanavond was het dan zover: de surpriseparty voor Marco en Rita. Georganiseerd door de naaste familie. Wij kennen deze mensen via De Ark. Marco heeft in de zomerperiode te horen gekregen dat hij de Ziekte van Kahler heeft.
Een zware periode van ziekenhuisbezoeken, onderzoeken en chemotharapiën volgden. En hij zit er nog middenin: Aankomende week wordt weer spannend.
Maar het gaat heel erg goed. De therapieën lijken aan te slaan en alle onderzoeken en uitslagen zijn tot nog toe zeer positief. Dus, reden om iets te vieren, dacht de familie.


Marco en Rita kwamen dus vanavond, niets vermoedend, naar Wok Restaurant "Wok of the King" in Ridderkerk. In de veronderstelling dat ze samen met nog een ander stel voor de gezelligheid iets gingen eten. Bij aankomst in het restaurant was de verrassing natuurlijk compleet, toen ze zagen dat er zo'n grote groep familie, vrienden en kennissen hen opwachtte. Ze werden met een staande ovatie verwelkomd. Marco riep enthousiast uit "Goh! Wisten jullie dat ik ook zou komen?" De emoties kwamen los, want dit hadden ze echt niet verwacht.
Omdat Marco fanatiek Feijenoord-fan is, zongen we "You'll never walk alone" voor hem. Een prachtig moment.


Marco en Rita genoten zichtbaar van de avond. En Rita was zo druk met van tafel naar tafel  gaan dat ze amper de tijd nam om te eten. Iedereen had een gweldige avond en er werd gezellig gekletst en gegeten. 
Erg mooi dat 'we' dit voor ze hebben kunnen doen.Marco schreef vanavond op facebook:
Lieve familie,vrienden en kennissen ,
Ik leg wel uitgeput in bed ,maar wil iedereen bedanken voor de super leuke avond,vondst het echt geweldig dat jullie er allemaal waren en weet nu weer waarom ik de wil heb om te vechten tegen deze ziekte,om dit allemaal niet te willen missen dat er zoveel achter me staan (buiten mijn gezin om).
Nogmaals vriendelijk bedankt ik heb wat om terug te kijken!!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten