zaterdag 3 november 2012

M'n schoonvader is vandaag jarig (71)

Broekie
Kirstie's vader, m'n schoonvader viert vandaag z'n 71e verjaardag. Een drukke dag vandaag! Vanaf 11.00 uur komt de verjaardagsvisite en dat gaat de hele dag zo door. Leuk en gezellig!

Truus was er als eerste. Leuk om die weer eens te zien. Want dat is minstens drie jaar geleden. We hadden elkaar een hoop te vertellen!
Even later kwamen Annemiek en Sander met de 2 jongens, kort daarop gevolgd door Evelien en Freek met Len. Later kwam Jan, de man van Truus, om haar af te lossen.
Het is nu inmiddels later in de middag en inmiddels zijn Oma Pouw, tante Herma (een zus van papa) en Riëtte er.

Tegen etenstijd was er lekkere pan met macaroni. Oma at mee, de rest was inmiddels vertrokken. Tante Greetje en Oom Wim zouden ook mee-eten, maar die waren er om half 7 nog niet, dus zijn we maar begonnen. Na het eten wilde oma naar huis.

Rond 20.00 uur kwam de rest van de visite: de buurvrouw, Greetje en Wim, Ria en Herman, Anneke en Henk en José (zonder Jan). Het werd een gezellige avond. Kirstie's Ipad deed de rondte, want iedereen wilde haar fotoshoot zien (later meer hierover).

Rond 1.15 gingen Ria en Herman als laatste de deur uit. En wij bleven achter met een afgebrand dorp. Nadat de kamer opgeruimd was, dronken we nog wat en tegen 2.00 uur konden we eindelijk ons bed in.
Wat een dag..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten